fredag 14. august 2009

Fyllekjøring, dødsfall og PR-stunt

Her er en liten oversikt over nyhetene fra Premier League fredag morgen.

Noen har satt i gang PR-maskinen i Liverpool og man spyr ut bilder av Alberto Aquilani. Det som er synd og sant for Liverpoolfansen er at verken han, eller Steven Gerrard, spiller åpningskampen mot Tottenham. Det kan bety problemer.

Tottenham på sin side har noen PR-problemer med David Bentley, som er tatt for fyllekjøring natt til fredag. Hvordan det vil påvirke om og hvordan han spiller er vanskelig å si noe om.

Apropos PR så har Dagbladet blitt kjøpt av Canal plus og har Dag Solheim og Arve Fuglum på nettprat om Premier League. Ikke det at jeg synes at de ikke har peiling, men er ikke det litt rart å kjøre en slik nettprat? Det hadde vært mer interessant med spillere, eller noen skikkelig engelske eksperter. Jaja. (De hadde nettprat med Canal plus-kommentatoren Kenneth Fredheim på torsdag) Annonsekampanjen kommer kanskje på lørdag?

Det er ingen tvil om at utenomsportslige ting har mye å si, og saken om at lillebroren til Luke Young drakk seg ihjel vil garantert påvirke ham.

Engelsk presse melder at Brede Hangeland sannsynligvis blir i Fulham, noe som betyr trøbbel for Arsenal. Arsene Wenger er i hvert fall utrolig på defensiven før runden starter og unnskylder alle salgene sine.

Siste overgangsnytt er at Wolves har lånt Michael Mancienne. Det er en stor forsterkning for ulvene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar