fredag 21. august 2009

Hvor mye skal man tåle for 2,7 millioner i lønn?

Åge Hareide snakker ut om den tøffe tiden som norsk landslagssjef.

- Når du mister nattesøvnen, livsglede og alt det der... Det er jækla spesielt og tungt. Når du i tillegg føler at det går utover helsa di, da er det på tide å legge det vekk.

Spørsmålet er selvfølgelig om han da, for sin egen del, gikk av for sent. For Norges del er svaret åpenbart.

Samtidig, med en årslønn på 2,7 millioner så kan man kanskje forvente litt press?

8 kommentarer:

  1. Nå er du vel en smule enkel i ditt argument. Hvor har du det ifra at han hadde en årslønn på 2,7 millioner som landslagssjef?

    Har du sjekket de andre verv han besitter og de andre eierandeler han har i selskaper? Ser ikke vekk ifra at han tjente noe på det også.

    Hva han hadde i lønn aner jeg ikke, og det bryr meg heller ikke. Det som er helt klart er at jo høyere lønn du har, jo større forventinger har du på deg. Om det blir fiasko forstår jeg godt at man mister nattesøvnen, livsglede etc. Hadde han vært en person som ikke tok tapene innover seg, telte penger om kvelden og sovent med et smil om munnen, ja da hadde jeg blitt bekymret.

    SvarSlett
  2. Ja, det blir for enkelt. Man kan få lønn og forvente et helsikes press - men hvorvidt man takler det vet man ikke før man sitter i situasjonen. I tillegg er ikke "å være presset" en samlebetegnelse for én bestemt situasjon, det er helt avhengig av hvilke argumenter og påstander man settes over for, hvordan du angripes, hvordan du selv føler at du har gjort jobben etc. etc. Det er sikkert en million ulike måter å oppleve press på. Hva du får i lønn spiller ingen rolle.

    SvarSlett
  3. Lønn spiller ikke så stor rolle, men hadde han holdt ord så hadde han gått av når han misset forrige i kvallik. Det hadde nok vært det beste både for ham og landslaget. Jeg syns ikke synd på folk som ikke holder det de lover og derfor får svi..

    SvarSlett
  4. Om det hadde vært for pengenes skyld, hadde Åge fullført kontrakten.
    Han er seriøs og ambisiøs, både som privatperson, og som trener.
    Han har i tillegg et godt utviklet konkurranseinstinkt, og kanskje var det dette som holdt han gående såvidt lenge.
    Det at han folder kortene og trekker seg, er bare et bevis på ansvarlighet og selvinnsikt i dette tilfellet.
    Skulle ønske flere ledere, innen næringsliv og idrett, kunne vist de samme gode egenskapene.

    SvarSlett
  5. Er det noe jeg er jævla lei av å høre om, er det ex. fotballtrenere som har møtt veggen......

    SvarSlett
  6. Joda, han var trøtt og sliten ... Men hvorfor sluttet han ikke ? Nei da, han ville bli sparket slik at han kunne få ei sluttpakke han også !! Det er så en kan spy av disse sutrekongene - bli voksne og ta det som kommer når du har ei stor årslønn.
    Harald på Åsen.

    SvarSlett
  7. overbetalte sytepaver aille derre fotbaillkaillan
    nei sett ned lønna te de , så kanskje de kommer te "ofre" mer utpå banen , ps no e d jo d eneste de tenker på , korr e d mæst pæng å hente
    kvalm av mindre .

    SvarSlett
  8. ps . vedr åge , så føle æ ikke noe sympati i d hele tatt , kom te Trondheim å skulle "bærge" RBK hmm !! jau katta , eneste han gjorde var å stakk av med bedre lønn å anerkjennelse i sikte !! å forlot ett enda mer ødelagt lag , å d skulle ikke ta lange tia før de atter en gang kjæmper oppi der de hører hjemme , ALTSÅ PÅ TOPPEN !!!! å d i hvertfall ikke åges si fortjeneste , han bare forkludret prosessen han , nei GI DOKK NÅR DOKK IKKE HAR MER Å GI !!
    PIRUM .

    SvarSlett